Vælg mellem:
Forretter.
Lækker hjemmelavet klar supper m/ kød og melboller og masser af urter, hertil enten flutes eller ris.
Kroens tunmousse, på en bund af salat, salt agurker, maltjord og syrlige rødløg.
Tarteletter m/ høns i asparges.
Hovedretter.
Braisseret Oksesteg, årstidens grønt, nye kartofler, rødvinssauce dertil sødt og surt.
Kalvesteg stegt som vildt m/årstidens grønt, kartofler, glace, sødt, surt og waldorf.
Flæskesteg m/hjemmelavet rødkål, brunede og hvide kartofler, brun sauce, sødt og surt.
Pandekager m/softice og marineret frugt.
Islagkage i 3 lag m/syltede bær.
Hjemmelavet citronfromage m/fløde.
3 retter 315,-,- cou.
Som helaftensarrangement
Velkomst, kaffe/the og småkager efter maden, og natmad, fri øl, vand og husets vine i 7 timer. Derefter afregnes efter forbrug.
595,- cou.