Klassisk menu forslag

Styk selv jeres fest sammen som I ønsker.

Vælg mellem:

Forretter.

  • Rejecocktail m/ flutes , smør og dressing
  • Kroens tunmousse, på en bund af salat, salt agurker, maltjord og syrlige rødløg.
  • Tarteletter m/ høns i asparges.

Hovedretter.

  • Braisseret Oksesteg, årstidens grønt, nye kartofler, rødvinssauce dertil sødt og surt.
  • Kalvesteg stegt som vildt m/årstidens grønt, kartofler, glace, sødt, surt og waldorf.
  • Indbagt svinemørbrad m/ svampecreme, kartofler og grøntsager.

Dessert.

  • Pandekager m/softice og marineret frugt.
  • Islagkage i 3 lag m/syltede bær.
  • Hjemmelavet citronfromage m/fløde.

3 retter 315,- cou.

Som helaftensarrangement:

Velkomst, kaffe/the og småkager efter maden, og natmad, fri øl, vand og husets vine i 7 timer. Derefter afregnes efter forbrug.

Kun 625,- cou.