Styk selv jeres fest sammen som I ønsker.
Vælg mellem:
Forretter.
- Rejecocktail m/ flutes , smør og dressing
- Kroens tunmousse, på en bund af salat, salt agurker, maltjord og syrlige rødløg.
- Tarteletter m/ høns i asparges.
Hovedretter.
- Braisseret Oksesteg, årstidens grønt, nye kartofler, rødvinssauce dertil sødt og surt.
- Kalvesteg stegt som vildt m/årstidens grønt, kartofler, glace, sødt, surt og waldorf.
- Indbagt svinemørbrad m/ svampecreme, kartofler og grøntsager.
Dessert.
- Pandekager m/softice og marineret frugt.
- Islagkage i 3 lag m/syltede bær.
- Hjemmelavet citronfromage m/fløde.
3 retter 315,- cou.
Som helaftensarrangement:
Velkomst, kaffe/the og småkager efter maden, og natmad, fri øl, vand og husets vine i 7 timer. Derefter afregnes efter forbrug.