Inden vi ser os om er sommeren over os. Vi har sammensat en lækker sommergourmet som vi håber i vil gøre brug af.
Menuen serveres d. 22 Juni fra 17.30
Forret
Kold aspargessuppe, mosaik, stenbiderrogn, maltjord og perler
Mellemret
Rødbedemarineret bagt Kuller m/ persillerod, fennikel og rødbedekaviar
Mellemret
Årstidens svampe, vagtelæg, ramsløg og duroc (gris)
Mellemret
Sommerbuk, ærter, tomat chiffon, jordskokker og ærter
Hovedret
Oksemedaljon, kartoffel, gulerod i variation, ribs og portvin
Dessert
Jordbær, karamelliseret sesam, honning is og morgenfrue
4 retter 475,-
5 retter 545,-
6 retter 610,-
Vinmenu
4 vine afstemt 355,-
5 vine afstemt 455,-
6 vine afstemt 555,-
Der er mulighed for køb af vine fra a la carte vinkort, derudover er der både limonader og alkoholfrie øl og vine til de som ønsker dette.
Bordreservation nødvendig senest onsdag d. 12 Juni pga. forberedelse.
TLF. 26294787