Så er det den tid på året, hvor alt godt fra havet kommer til sin ret.
D. 12/4-24 laver vi den bedste fisk og skaldyrs aften længe. Hold på hat og briller, spænd livremmen ud og bestil bord inden naboen gør det.
Buffeten er åben fra 17.30-21.00
Vi samler det bedste med og uden skal, og tilbereder det hele med nænsom kærlighed. Nogle af retterne vil være anrettet i små glas, andre på fade og i skåle. Der vil være rig mulighed for at smage på det hele, og finde sine favoritter.
- Cremet Blåmuslingesuppe
- Ravioli m/spinat og lange
- Pil selv rejer m/citron og aioli
- Lynstegt tun på ærtepurè
- Krabbebolde m/chilimayo
- 1/2 jomfruhummere m/ brunet urtesmør
- Stegte tigerrejer m/ knust ærtesalat
- Lækker Tomatsalat, div salater og dressing
- Stegt laks m/urter og dressing
- Profiterole m/ fyld og ørredrogn
- Fish and chips m/ hjemmerørt remoulade
- Farseret rødspætte i citrussc.
- Pizza m/røget laks, kapers og rucolla og ost
- Tilbehør til div retter, rodfrugter mv.
- Paella
- Brød og smør
475,- pr person, incl 1 glas bobler
Der vil være mulighed for tilkøb af:
- 2 stk østers pr person m/ dip (1 fritteret, 1 alm m/dip)
- 3 små hapsere m/kaviar
- Sprød rugbrød og ristede nødder
249,- pr person
( Ved ønske om tilkøb, meddeles dette ved bordreservation, eller senest onsdagen før arrangementet)
Det er også muligt at tilkøbe en dessert-servering som består af.
- Pandekagekagestykke m/ rådhuscreme og chokoladesc.
- Fersken cheesecake
- Creme brulee
Tilkøb af dessert KUN 109,- pr. person.
Vi glæder os sådan til at se jer, så fat knoglen og bestil bord på 26294787
OPSLAGET MÅ MEGET GERNE DELES
Mvh Zannie og Lars, Bække Kro