Fisk og skaldyrsaften

Så er det den tid på året, hvor alt godt fra havet kommer til sin ret.

D. 12/4-24 laver vi den bedste fisk og skaldyrs aften længe. Hold på hat og briller, spænd livremmen ud og bestil bord inden naboen gør det.

Buffeten er åben fra 17.30-21.00

Vi samler det bedste med og uden skal, og tilbereder det hele med nænsom kærlighed. Nogle af retterne vil være anrettet i små glas, andre på fade og i skåle. Der vil være rig mulighed for at smage på det hele, og finde sine favoritter.

  • Cremet Blåmuslingesuppe
  • Ravioli m/spinat og lange
  • Pil selv rejer m/citron og aioli
  • Lynstegt tun på ærtepurè
  • Krabbebolde m/chilimayo
  • 1/2 jomfruhummere m/ brunet urtesmør
  • Stegte tigerrejer m/ knust ærtesalat
  • Lækker Tomatsalat, div salater og dressing
  • Stegt laks m/urter og dressing
  • Profiterole m/ fyld og ørredrogn
  • Fish and chips m/ hjemmerørt remoulade
  • Farseret rødspætte i citrussc.
  • Pizza m/røget laks, kapers og rucolla og ost
  • Tilbehør til div retter, rodfrugter mv.
  • Paella
  • Brød og smør

 

475,- pr person, incl 1 glas bobler

Der vil være mulighed for tilkøb af:

  • 2 stk østers pr person m/ dip (1 fritteret, 1 alm m/dip)
  • 3 små hapsere m/kaviar
  • Sprød rugbrød og ristede nødder

249,- pr person

( Ved ønske om tilkøb, meddeles dette ved bordreservation, eller senest onsdagen før arrangementet)

Det er også muligt at tilkøbe en dessert-servering som består af.

  • Pandekagekagestykke m/ rådhuscreme og chokoladesc.
  • Fersken cheesecake
  • Creme brulee

Tilkøb af dessert KUN 109,- pr. person.

Vi glæder os sådan til at se jer, så fat knoglen og bestil bord på 26294787

OPSLAGET MÅ MEGET GERNE DELES

Mvh Zannie og Lars, Bække Kro

Skriv et svar