12 retter / 4 serveringer!
Lækre små anretninger og stor smag. Skøn vin og god servering…..Whats not to like 🙂 Sidste år var et hit, så vi satser på,at i år bliver lige sådan. Vi laver menuen som fast dag i restauranten hvor alle kan bestille bord,
d. 22/9-23 fra kl. 17.30
Menuen kan bestilles til større grupper gennem hele September og indtil d. 09/10-23 (med forbehold for ændringer i menuen sent i perioden), der skal bestilles mindst 5 hverdage før og til min. 10 px.
- Tomat-marengs m/ostecreme og basilikummayo
- Knækket rug, røget makrel, advokado og havtorn
- Fritteret majsbold m/estragoncreme
- Pighvar, fennikelsalat, skaldyrsbisque og dild
- Rullet carpaccio m/nøddecreme, pesto og brombærglace
- Filodejstartelet m/røget blomkålsfyld og tigerrejer
- Svinekæber i frugtøl m/ribs og selleriflan
- Risotto m/kantareller og skovdue
- Sauteret chokokalv m/ årstidens grønt og syndig sauce
- Kroens signaturdessert i miniformat (bær og kaffe)
- Mini vaffel m/skovbæris og salt lakrids
- Chokoladetærte m/ brombær og blåbærmousse
Menu pr person for 12 retter…… KUN 475,-
Vin sælges i restauranten pr flaske i forskellige prisklasser. Lars vil være behjælpelig med at finde den rigtige til jer og maden.
Øl-menu bestående af 6 forskellige øl, afstemt menuen pr person 245,-
Bordreservation på 26294787
Vi glæder os til at se jer i restauranten.
Mvh Zannie og Lars