Årets nytårsmenu fra Bække Kro er nu klar.
Råvarerne er i top, kødet er mørt og humøret er højt. Vi glæder os til at lave maden til årets sidste dag. Som sædvanligt er det først til mølle. Der følger en vejledning med, så det er nemt at have med at gøre. Vi har lavet alt forarbejdet, så det hele skal bare samles og varmes. Det hele er tapas agtigt med lidt mindre serveringer i de fleste retter.
Afhentes d. 31/12 mellem kl.12.00-14.00 (indgang af fordøren)
Forret
Skaldyr og unghane i terrine m/ parmaskinke dertil en blomkålscreme-suppe m/ purløg, lækre brioshe boller og urtesmør
Mellemret
Rillette på Duroc gris m/ stegte rødder og timian, butterdejsskål m/svampefyld og marineret fennikel.
Hovedret
Rosastegt filet af okse, portioneret i ruller m/ friske urter, friterede kartoffelbolde, let pebret sauce bourguignon, braisseret selleripure m/brunet smør, honning-glaserede gulerødder og rødbeder m/timian dertil en kold kålsalat m/æbler og nødder .
Dessert
Nytårsbombe m/ appelsin, nøddecreme, lyse bunde og grand marnier, serveret m/ vaniljeparfait og krystalliseret hvid chokolade m/ kørvel og appelsinsirup.
Pr person 365,- incl emballage
Bestilles menuen før d. 1/12-22 er prisen 345,-
Børnemenu
1 tartelet m/høns i asparges
Glaseret skinke, flødekartofler, salat, flutes og dressing
Pandekager m/ is og wow
150,-
Ved bestilling ring eller skriv på 26294787
Mange nytårshilsner
Zannie, Lars og Personale
Bække Kro