Efterårs/jule tapas

Egentlig var den på tegnebrættet alligevel, men nu er det skubbet lidt frem så vi kan få lov til at lave dejlig mad til endnu flere mennesker. Det kan bestilles til hver Fredag/Lørdag med afhentning mellem 12-16. Vi starter fra d. 6/11 (Ved min 6 px, laves tapas også andre dage, ring og vi finder ud af det).

Bestilles senest 24 t før afhentning til min 2 cou.

  • Hjemmelavede stegte sild m/ kroens karrysalat
  • Hjemmepaneret fiskefilet m/ kroens remoulade og håndpillede rejer
  • Kroens gravad laks m/pisket rævecreme
  • Cæsarsalat m/mormordressing
  • Kyllingeterrine m/jordskokker og marineret fennikel
  • Sprød fyldt gris m/ hjemmelavet rødkålssalat
  • Langtidsstegt okse, guleodskartoffeltop, rødvinssc.
  • Gateau Marcel m/ orange smag
  • Hjemmelavet brød og smør

Pr person 165,- (min. 2 px)

Fra tidligere tapas.

Tilkøb 25,- pr ret

  • Græskartærte
  • Kartoffel/porresuppe m/bacon
  • Tartar af okse m/smilende vagtelæg
  • Koldrøget skinke m/oliven og pesto
  • 1/2 æg m/håndpillede rejer og hjemmelavet mayo
  • Confiteret and m/brunede
  • Krodelle m/ hjemmelavet rødkål

Når i afhenter er det på vores alu-platter, og med det der skal lunes for sig selv. Der følger en lille vejledning med.

Omkring d. 15 nov. blive oksen byttet ud med and og brunede, ligeledes bliver gateau marcel byttet ud med ris a la mande.

Vi glæder os til jeres bestilling

mvh Zannie og Lars

26294787

Skriv et svar