Efter en lille ferie er vi klar igen…. Og vi starter ud i den sjove ende, med en lækker gourmet aften til at skærpe sanserne og nyde sommerens lækre råvarer. Det hele foregår d. 12/ 7 fra kl. 18.00
Vi starter ud med en let forret:
Sommerens ærter i variation, en let Krabbesalat, crudite af radise og sprødt hertil.
Mellemret:
Skindstegt kulmule på en bundt af sommerspidskål og ribs, vendt i en let sennepscreme, med råsyltet fennikel til.
Hovedret:
Rådyrfilet med en vildtglace, Stegte kejserhatte, bagte blommer og forårsløg, der serveres en lille bagt kartoffelpakke med årstidens krydderurter og smør hertil.
Pre dessert:
Bærsymfoni, kaffe creme, små marengs, saltkaramel, malttuille og skovsyre i forskellige farver.
Dessert:
Is a la koldskål, hjemmelavede kammerjunkere i brud, krystaliseret hvid chokolade med estragon, sauce sabayonne.
5 retter 525,-
4 retter 450,-
3 retter 385,-
Afstemt Vinmenu kan tilkøbes for 399,- pr person.
Bordreservation på 26294787
Vi glæder os til at se jer ❤️
Mvh Zannie og Lars, Bække kro