Efterårs gourmet.
d. 12/10-2019 kl. 17.30-22.30
Kom og nyd en dejlig aften i godt selskab. Lad jer opvarte af Lars, og oplev efterårets guld i de forskellig anretninger. Når i kommer bliver der serveret en lille lækker appetizer at starter på. Vi glæder os til at byde jer velkommen.
Forret
Rimmet Havtaske m/ råmarineret fennikel, dild og citronfløde.
Mellemret
Svampe consummè m/ årstidens svampe i variation.
Mellemret II
Confiteret karameliseret Kalveskank, serveret med sprød kålsalat og salte mandler.
Hovedret
Duo af Fasan og And, m/sauce på stegesky, selleripurè, glaserede jordskokker og serveret med en rodfrugtepakke.
Dessert
Brombær panna cotta, lun minitærte m/brombær og revet karamelsten, hjemmelavet salt-lakridsis.
3 retter 350,-
4 retter 410,-
5 retter 475,-
Vinmenu pr. person
kun 330,-
Indeholder: Velkomst, 5 Gl. afstemte vine, kaffe og 1 prøve smagning af XO Bumbu rom.
Bordreservation nødvendig på tlf. 26294787