Det er ved at være tid til noget helt særligt. Det er ikke så ofte vi laver vores gourmet menuer, men her i februar er der både lidt tid og god grund til at lave en. Så vi glæder os til at byde jer indenfor til en fantastisk aften med gode ærlige råvarer.
D. 15/2- kl. 17.30- 22.00
Der serveres til start en lille lækker hapser og nogle snacks
Forret: Stegt brosme på en bund af grønt m/peberrodsskum.
Mellemret: Vol-au-vent m/ økologisk dansk kylling og sprødt skind, danske æbler og kål.
Hovedret: Rosastegt oksekød m/nødde-gremolata, sauce demiglace, pommes macaire, rødbedepurè, syltede svampe og smørstegt persillerod.
Dessert: Chokoladetærte, panna cotta, salt-karamel parfait og syrligt knas.
Kun 350,- pr. couvert
Der vil være mulighed for at købe afstemt vinmenu hertil.
Forudbestilling nødvendig på 26294787
Vi glæder os til at høre fra Jer.
Mvh Zannie og Lars